Gun jongeren een kijkje in uw bedrijf

Voor ondernemers is het leuk maar ook noodzakelijk om kennis en ervaring te delen met jongeren in het voortgezet onderwijs. Met gastlessen en bedrijfsbezoeken krijgen jongeren een beter beeld van wat het werken in die sector inhoudt en worden zij mogelijk geïnspireerd om voor een opleiding en baan in deze richting te kiezen. Maar hoe komt u in contact met scholen? En hoe organiseert u gastlessen die een blijvende indruk maken? VerbindingWerkt helpt met het leggen van contacten tussen scholen en bedrijven.

Technisch bedrijf? Doe mee met gastlessenzogeregeld

Voor bedrijven in de technische sector is het mogelijk mee te doen met gastlessenzogeregeld; een online platform dat bedrijven en scholen verbindt. VerbindingWerkt helpt met het aanmaken van een profiel op www.gastlessenzogeregeld.nu. U geeft aan hoe vaak u gastlessen en/of bedrijfsbezoeken wilt aanbieden en op welke manier. Als uw aanbod aansluit op de wensen van een school in de buurt, is de match zo gemaakt.

Benieuwd naar ervaringen van deelnemende bedrijven en scholen? Lees het nieuwsbericht: 'Middelbare scholieren te gast bij bedrijven'