Nieuws overzicht

In deze nieuwsrubriek vindt u nieuwsberichten van VerbindingWerkt en 
projecten waarvan VerbindingWerkt de coördinatie verzorgt.

 

Laat vmbo-leerlingen kennismaken met uw beroep 11 januari 2019

Automonteur, dronepiloot of schoonheidsspecialiste: voor vmbo-leerlingen zijn legio beroepen die zij later kunnen beoefenen. Om hen daarop te wijzen organiseert Veen & Amstelland On Stage op 11 februari een groots Beroepenfeest.

 

Lees meer
VMBO On Stage zet eerste deelnemers in de schijnwerpers 17 december 2018

Voor het succes van het VMBO On Stage is het belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven laten zien welke mogelijkheden er zijn voor VMBO-leerlingen. Daarom zoekt Veen en Amstelland On Stage naar zoveel mogelijk deelnemers aan VMBO On Stage. Instituut Périne uit Mijdrecht meldde zich als een van de eerste bedrijven aan.

Lees meer
3e Techniek Driedaagse: een groot techniekfeest 12 november 2018

TechNet Amstel & Venen kijkt trots en voldaan terug op de derde editie van de Techniek Driedaagse. Drie dagen lang werd vol enthousiasme getimmerd, gezaagd, gemetseld en geprogrammeerd, maar vooral plezier gemaakt. Minister Arie Slob bracht een bezoek. ‘Hier wordt een prachtige verbinding gelegd tussen onderwijs en het bedrijfsleven’, sprak hij. ‘Daar mogen jullie trots op zijn.’

Lees meer
Leerlingen bouwen draaiende kermisattracties 23 oktober 2018

Bouw een draaiende kermisattractie. Dat is de opdracht die TechNet Amstel & Venen heeft uitgeschreven onder basisscholen en middelbare scholen in de gemeenten De Ronde Venen, Nieuwkoop en Uithoorn. Een vakkundige jury inspecteert alle bouwwerken en kiest op donderdag 8 november een winnaar tijdens de Open Avond van de Techniek Driedaagse.

Lees meer
Minister Slob komt naar Techniek Driedaagse 01 oktober 2018

TechNet Amstel en Venen ontvangt op 6 november a.s. haar partners en de leden van ondernemersverenigingen VIB, VON, OVAB en OVU voor een interactieve middag en avond in het kader van Techniek, arbeidsmarkt en onderwijs. Speciale gast is Arie Slob - Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media.

Lees meer