TechNet Amstel & Venen

Training 'Het geheim goede gastles of bedrijfsbezoek' 16 december 2019

Een gastles of bedrijfsbezoek waardoor jongeren enthousiast worden over techniek. Daarvoor is meer nodig dan passie voor je vak. Hoe speel je in op de belevingswereld en interesses van de leerlingen? Hoe spreek je hen aan in begrijpelijke taal? Hoe kun je hen boeien en nieuwsgierig maken? Jet-Net en TechNet bieden in de regio Amstel & Venen kosteloos de training ‘het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek’ aan.

Lees meer
Techniekplezier spat ervan af op 4e Techniek Driedaagse 08 november 2019

Techniekplezier. Dat woord omschrijft de vierde editie van de Techniek Driedaagse het beste. Meer dan 3500 leerlingen uit De Ronde Venen, Uithoorn, Nieuwkoop en Aalsmeer hadden zich aangemeld en 1600 ouders en kinderen kwamen naar de Open Avond. Allemaal gingen ze aan de slag met technische workshops. Er werden allerlei uitvindingen gedaan en nieuwe vaardigheden ontdekt. Metselen, programmeren en boren; op de Techniek Driedaagse kan alles.

 

Lees meer
3e Techniek Driedaagse: een groot techniekfeest 12 november 2018

TechNet Amstel & Venen kijkt trots en voldaan terug op de derde editie van de Techniek Driedaagse. Drie dagen lang werd vol enthousiasme getimmerd, gezaagd, gemetseld en geprogrammeerd, maar vooral plezier gemaakt. Minister Arie Slob bracht een bezoek. ‘Hier wordt een prachtige verbinding gelegd tussen onderwijs en het bedrijfsleven’, sprak hij. ‘Daar mogen jullie trots op zijn.’

Lees meer