Veen en Amstelland On Stage

Digimatch als alternatief voor Beroepenfeest On Stage 01 februari 2021

Het fysieke Beroepenfeest van VMBO On Stage kan vanwege corona geen doorgang vinden. Dat is jammer, maar er is een alternatief: Digimatch. Leerlingen leggen digitaal contact met bedrijven en ‘solliciteren’ voor de Doe Dag. Zo kunnen zij zich ook in deze tijd oriënteren op hun mogelijkheden en kunnen bedrijven contact maken met hun potentiële medewerkers van de toekomst.

Lees meer
Bruisende 2e editie van Beroepenfeest On Stage 09 maart 2020

Wat doet een advocaat? Hoe ontdek je of je liever de zorg in wil of iets met dieren wilt doen? Bijna achthonderd leerlingen van het VeenLanden College, Wellant College Westplas mavo, Praktijkschool Uithoorn en Vakcollege Thamen gingen tijdens de tweede editie van Beroepenfeest Veen en Amstelland On Stage op 3 maart enthousiast in gesprek met bijna tweehonderd beroepsbeoefenaren om op zoek te gaan naar de antwoorden op hun vragen.

Lees meer
Hotel Mijdrecht wint taart Veen en Amstelland On Stage 13 december 2019

Voor de tweede editie van Veen en Amstelland On Stage hebben zich al honderd beroepsbeoefenaren aangemeld. De honderdste was Gerard de Vries, eigenaar van Hotel Mijdrecht Marickenland. Hij werd door projectleider Karin Wateler verrast met een slagroomtaart om hem te bedanken voor zijn aanmelding voor het Beroepenfeest op 3 maart 2020 en de Doe Dag op 17 maart 2020. “Het is maar goed dat ik ons hotel deze week heb aangemeld’’, reageert hij lachend.

Lees meer