Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs

 

Youri Lieberton, owner Loyals
Karin is een echte organisatie topper met een grote voorliefde voor MVO. De projecten die Karin begeleid zijn altijd tot en de laatste details uitgewerkt en iedereen is perfect op de hoogte. Daarnaast heeft Karin een geweldig netwerk opgebouwd in zowel het sociaal domein als het bedrijfsleven.

Martine van Acker,  eigenaar Vida makelaars
"Karin is een bevlogen zakenvrouw en lid van onze vereniging Zakenvrouwen De Ronde Venen. Als voorzitter wil ik haar van harte aanbevelen. Aan het project Restart heeft zij een grote bijdrage geleverd. Dit project helpt vrouwen in de bijstand weer in het werkzame leven actief te zijn, in welke vorm dan ook. Karin is een echter verbinder en heeft het voor elkaar gekregen om samen met de andere commissieleden snel concrete resultaten te leveren. Dit tot volle tevredenheid van zowel de ‘zaken’vrouw als de ‘bijstands’vrouw. Letterlijk verbinden dus! Karin, met jouw organisatietalent, enthousiasme, doorzettingsvermogen, capaciteiten, spontaniteit en ‘just do it’ mentaliteit ga jij nog heel veel bedrijven aanzetten tot maatschappelijk betrokken ondernemen. Succes!

Maarten Brand, eigenaar Bureau Brand
Ik heb het plezier gehad om te mogen samenwerken met Karen tijdens de oprichting van de TechNetkring Amstel en Venen. Ik was als relatiemanager vanuit Techniektalent betrokken als adviseur om de oprichting goed te laten verlopen. Het is met name dankzij de ambitie en tomeloze inzet van Karin dat Technetkring ' Amstel en Venen' letterlijk ' van de grond is getrokken’. Het is heel vaak heel anders gelopen in het land, dus petje af voor de inzet met de bescheiden middelen die er zijn. Wat mij betreft is Karin Wateler hét schoolvoorbeeld van een succesvolle projectleider; resultaatgericht, creatief, oplossingsgericht en een hele prettige persoonlijkheid.

Marcel Splinter, manager Bedrijven MKB Rabobank Rotterdam
Karin en ik hebben intensief samengewerkt om van ZomerOndernemer Rotterdam een groot succes te maken. En dat is gelukt! Ik heb Karin leren kennen als een zeer bevlogen regiocoördinator van ZomerOndernemer Rotterdam. De samenwerking heb ik ervaren als bijzonder prettig en constructief. Karin werkt op professionele wijze samen, is creatief, verbindend, resultaatgericht en zeer bevlogen. Ik hoop van harte dat we vaker mogen samenwerken!

Jacqueline Moison, voormalig Manager, Communicatie & Coöperatie Rabobank Groene Hart Noord
“Karin is een professional met oog voor resultaat. Ze heeft de ledenraad opgezet binnen Groene Hart Noord en een waardevolle band met de raadsleden opgebouwd. Ze maakt makkelijk verbinding gebaseerd op daadkracht en loyaliteit. Het begeleiden van inputsessies is haar op het lijf geschreven. Een professionele voorbereiding in combinatie met een creatieve werkvorm leiden bij haar gegarandeerd tot een constructieve sessie. Het is prettig samenwerken met Karin. Ik beveel haar dan ook van harte aan!”